Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 3.0.6
    • Fix Version/s: 3.0.7
    • Component/s: Other
    • Labels:
      None
    • Environment:
      PHP Environment: 5.2.9
      Database: MySQL(i)

      Description

      I noticed that my ATOM feeds weren't valid. I had a hard time finding out what exactly it was cause I couldn't seem to find the fault.

      It was an invisible character, particularly \x03 .

      The fix I used was to just remove that character from the feed with the following....
      // Remove ASCII character  aka \x03 aka ETX (End of TeXt)
      $content = str_replace("\x03",'', $content);

      But then I noticed a little further down from where I placed this was....
      // Other control characters
      // $content = preg_replace('#(?:[\x00-\x1F\x7F]|(?:\xC2[\x80-\x9F]))#', '', $content);

      So I uncommented it as follows.....
      // Other control characters
      $content = preg_replace('#(?:[\x00-\x1F\x7F]|(?:\xC2[\x80-\x9F]))#', '', $content);

      And that worked.

      I wasn't sure if this is intentionally commented or whether this is considered a bug or not so I decided to post it.

      Typo

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              bantu Andreas Fischer
              Reporter:
              typos typos
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              4 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: