Uploaded image for project: 'phpBB3'
  1. phpBB3
  2. PHPBB3-15983

Posting, emoji's appear as code not an image

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Minor
    • Resolution: Invalid
    • Affects Version/s: 3.2.5
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Posting
    • Labels:
    • Environment:
      PHP 7.1.14, MySQL 5.1.3, Apache 2.2.24, Firefox 65.0.1, Windows 10

      Description

      When using post reply the smiles emoji table shows emoji's as code not an image follow link to an image of the post form issue see attached image.

      Selecting and dragging a  code to the body results in a URL being placed.  The URL points to this post:

      http://www.transformationsbyrori.com/phpBB3/posting.php?mode=reply&f=11&t=2233#

      This is a new install of phpBB 3.2.5 using the database from 3.0.8.  The board functions well, DB was updated successfully, the ACP works well.

      Looking for a fix.

        Attachments

        1. admin-posting-tab-smiles.JPG
          admin-posting-tab-smiles.JPG
          149 kB
        2. emoji-error.JPG
          emoji-error.JPG
          73 kB
        3. post-full-page-emoji-issue.JPG
          post-full-page-emoji-issue.JPG
          126 kB
        4. view more smiles.JPG
          view more smiles.JPG
          178 kB

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              John Robi John Robi
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              4 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: