Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Invalid
    • Affects Version/s: 3.2.0
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Installation system
    • Labels:
    • Environment:
      Centos 7.3 full updated
      PHP5.6
      Apache
      MariaDB 10.1 (under galera cluster)

      Description

      Hi,
      when I try to install a fresh install of phpbb 3.2.0, on installation process, I see this error:

      General Error:SQL ERROR [ mysql4 ]You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '' at line 3 [1064]SQLSELECT * FROM phpbb_styles s WHERE s.style_id = in file /var/www/iltizioservice/tests/phpBB3/phpbb/db/driver/driver.php on line 999BACKTRACEFILE: (not given by php)LINE: (not given by php)CALL: installer_msg_handler()FILE: [ROOT]/phpbb/db/driver/driver.phpLINE: 999CALL: trigger_error()FILE: [ROOT]/phpbb/db/driver/mysql.phpLINE: 191CALL: phpbb\db\driver\driver->sql_error()FILE: [ROOT]/phpbb/db/driver/factory.phpLINE: 329CALL: phpbb\db\driver\mysql->sql_query()FILE: [ROOT]/phpbb/user.phpLINE: 264CALL: phpbb\db\driver\factory->sql_query()FILE: [ROOT]/phpbb/install/module/install_finish/task/install_extensions.phpLINE: 103CALL: phpbb\user->setup()FILE: [ROOT]/phpbb/install/module_base.phpLINE: 149CALL: phpbb\install\module\install_finish\task\install_extensions->run()FILE: [ROOT]/phpbb/install/installer.phpLINE: 219CALL: phpbb\install\module_base->run()FILE: [ROOT]/phpbb/install/controller/install.phpLINE: 133CALL: phpbb\install\installer->run()FILE: (not given by php)LINE: (not given by php)CALL: phpbb\install\controller\install->phpbb\install\controller{closure}()FILE: [ROOT]/vendor/symfony/http-foundation/StreamedResponse.phpLINE: 113CALL: call_user_func()FILE: [ROOT]/vendor/symfony/http-foundation/Response.phpLINE: 374CALL: Symfony\Component\HttpFoundation\StreamedResponse->sendContent()FILE: [ROOT]/install/app.phpLINE: 57CALL: Symfony\Component\HttpFoundation\Response->send()
      [phpBB Debug] "Undefined index: user_id" in file /var/www/iltizioservice/tests/phpBB3/phpbb/session.php on line 671
      [phpBB Debug] "Undefined index: user_type" in file /var/www/iltizioservice/tests/phpBB3/phpbb/session.php on line 678
      [phpBB Debug] "Undefined index: user_type" in file /var/www/iltizioservice/tests/phpBB3/phpbb/session.php on line 692
      [phpBB Debug] "Undefined index: user_lang" in file /var/www/iltizioservice/tests/phpBB3/phpbb/user.php on line 119
      [phpBB Debug] "Undefined index: user_dateformat" in file /var/www/iltizioservice/tests/phpBB3/phpbb/user.php on line 120
      [phpBB Debug] "Undefined index: user_timezone" in file /var/www/iltizioservice/tests/phpBB3/phpbb/user.php on line 121
      [phpBB Debug] "Undefined index: user_style" in file /var/www/iltizioservice/tests/phpBB3/phpbb/user.php on line 258

      Installation process stop at 75% on "Installing packaged extensions...".

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              iltizio iltizio [X] (Inactive)
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: