Uploaded image for project: 'phpBB3'
  1. phpBB3
  2. PHPBB3-11729

memberlist.php is empty white page

    Details

      Issue Links

        Activity

        Hide
        nickvergessen Joas Schilling added a comment -

        Working for me as guest and logged in.
        Can you retry?

        Show
        nickvergessen Joas Schilling added a comment - Working for me as guest and logged in. Can you retry?
        Hide
        marian0810 marian0810 added a comment -

        Nope, tried 3 different browsers, deleted cookies and temporary internet files, tried again... still white only every time. Not as a guest though, then I get the login screen.

        Show
        marian0810 marian0810 added a comment - Nope, tried 3 different browsers, deleted cookies and temporary internet files, tried again... still white only every time. Not as a guest though, then I get the login screen.
        Hide
        bantu Andreas Fischer added a comment - - edited

        [Mon Jul 22 21:43:16 2013] [error] [client xxx.yyy.zzz.aaa] PHP Fatal error:  Uncaught exception 'Twig_Error_Syntax' with message 'Unexpected character "$" in "memberlist_body.html" at line 58' in /var/www/phpbb/area51.phpbb.com/area51-phpbb3/phpBB/vendor/twig/twig/lib/Twig/Lexer.php:287
        Stack trace:
        #0 /var/www/phpbb/area51.phpbb.com/area51-phpbb3/phpBB/vendor/twig/twig/lib/Twig/Lexer.php(208): Twig_Lexer->lexExpression()
        #1 /var/www/phpbb/area51.phpbb.com/area51-phpbb3/phpBB/vendor/twig/twig/lib/Twig/Lexer.php(114): Twig_Lexer->lexBlock()
        #2 /var/www/phpbb/area51.phpbb.com/area51-phpbb3/phpBB/includes/template/twig/lexer.php(113): Twig_Lexer->tokenize('{% if S_IN_SEAR...', 'memberlist_body...')
        #3 /var/www/phpbb/area51.phpbb.com/area51-phpbb3/phpBB/vendor/twig/twig/lib/Twig/Environment.php(443): phpbb_template_twig_lexer->tokenize('<!-- IF S_IN_SE...', 'memberlist_body...')
        #4 /var/www/phpbb/area51.phpbb.com/area51-phpbb3/phpBB/vendor/twig/twig/lib/Twig/Environment.php(529): Twig_Environment->tokenize('<!-- IF S_IN_SE...', 'memberlist_body...')
        #5 /var/www/phpbb/area51.phpbb.com/area in /var/www/phpbb/area51.phpbb.com/area51-phpbb3/phpBB/vendor/twig/twig/lib/Twig/Lexer.php on line 287
        

        Show
        bantu Andreas Fischer added a comment - - edited [Mon Jul 22 21:43:16 2013] [error] [client xxx.yyy.zzz.aaa] PHP Fatal error: Uncaught exception 'Twig_Error_Syntax' with message 'Unexpected character "$" in "memberlist_body.html" at line 58' in /var/www/phpbb/area51.phpbb.com/area51-phpbb3/phpBB/vendor/twig/twig/lib/Twig/Lexer.php:287 Stack trace: #0 /var/www/phpbb/area51.phpbb.com/area51-phpbb3/phpBB/vendor/twig/twig/lib/Twig/Lexer.php(208): Twig_Lexer->lexExpression() #1 /var/www/phpbb/area51.phpbb.com/area51-phpbb3/phpBB/vendor/twig/twig/lib/Twig/Lexer.php(114): Twig_Lexer->lexBlock() #2 /var/www/phpbb/area51.phpbb.com/area51-phpbb3/phpBB/includes/template/twig/lexer.php(113): Twig_Lexer->tokenize('{% if S_IN_SEAR...', 'memberlist_body...') #3 /var/www/phpbb/area51.phpbb.com/area51-phpbb3/phpBB/vendor/twig/twig/lib/Twig/Environment.php(443): phpbb_template_twig_lexer->tokenize('<!-- IF S_IN_SE...', 'memberlist_body...') #4 /var/www/phpbb/area51.phpbb.com/area51-phpbb3/phpBB/vendor/twig/twig/lib/Twig/Environment.php(529): Twig_Environment->tokenize('<!-- IF S_IN_SE...', 'memberlist_body...') #5 /var/www/phpbb/area51.phpbb.com/area in /var/www/phpbb/area51.phpbb.com/area51-phpbb3/phpBB/vendor/twig/twig/lib/Twig/Lexer.php on line 287
        Hide
        VSE Matt Friedman added a comment -

        Pretty sure this issue was fixed by this recently merged PR https://github.com/phpbb/phpbb3/pull/1588

        Show
        VSE Matt Friedman added a comment - Pretty sure this issue was fixed by this recently merged PR https://github.com/phpbb/phpbb3/pull/1588
        Hide
        VSE Matt Friedman added a comment - - edited

        These PR's too:
        https://github.com/phpbb/phpbb3/pull/1587 and https://github.com/phpbb/phpbb3/pull/1564

        All three seems to work together to fix this issue.

        (Note: and the issue reported is only seen when using subsilver2)

        Show
        VSE Matt Friedman added a comment - - edited These PR's too: https://github.com/phpbb/phpbb3/pull/1587 and https://github.com/phpbb/phpbb3/pull/1564 All three seems to work together to fix this issue. (Note: and the issue reported is only seen when using subsilver2)
        Hide
        bantu Andreas Fischer added a comment - - edited

        @marian0810: You probably should have told us you are using subsilver2 (if you are). & :-P

        Show
        bantu Andreas Fischer added a comment - - edited @marian0810: You probably should have told us you are using subsilver2 (if you are). & :-P
        Hide
        marian0810 marian0810 added a comment -

        Ah... right. Sorry. That's the one thing that never occurred to me to try out

        Show
        marian0810 marian0810 added a comment - Ah... right. Sorry. That's the one thing that never occurred to me to try out

          People

          • Assignee:
            bantu Andreas Fischer
            Reporter:
            marian0810 marian0810
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            5 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Development