Details

    • Type: Bug
    • Status: Unverified Fix
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 3.0.12, 3.1.0-a2
    • Fix Version/s: 3.1.0-b2
    • Component/s: None
    • Labels:
      None

      Description

      I am receiving reports that installer at least in 3.1 renders some invalid markup.

        Activity

        Hide
        prototech prototech added a comment -

         Line 42, Column 34: Bad value for attribute action on element form: Must be non-empty.
         
        				<form method="post" action="">

        Show
        prototech prototech added a comment - Line 42, Column 34: Bad value for attribute action on element form: Must be non-empty.   <form method="post" action="">
        Hide
        danberliner danberliner [X] (Inactive) added a comment - - edited

        The code validates as XHTML 1.0 strict (the doctype set in the file). This only appears as an HTML 5 error.

        Show
        danberliner danberliner [X] (Inactive) added a comment - - edited The code validates as XHTML 1.0 strict (the doctype set in the file). This only appears as an HTML 5 error.

          People

          • Assignee:
            nickvergessen Joas Schilling
            Reporter:
            Oleg Oleg [X] (Inactive)
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            3 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Development