Uploaded image for project: 'phpBB3'
  1. phpBB3
  2. PHPBB3-11271

Images in ATOM feed display, but attached inline images do not.

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Unverified Fix
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 3.0.11
    • Fix Version/s: 3.1.0-b1
    • Component/s: Viewing posts
    • Labels:
      None
    • Environment:
      PHP 5.3.13, MySQL 5.0.91, All major browsers.

      Description

      As the title says, the ATOM feed does and is intended to display images on posts/topics, but it does not show attached inline images, which I believe is a bug, since these are after all images displayed inline.

      Please see this post for details: https://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=46&t=2166892

        Issue Links

          Activity

          Hide
          bantu Andreas Fischer added a comment -

          Sounds like a useful improvement.

          Show
          bantu Andreas Fischer added a comment - Sounds like a useful improvement.
          Hide
          ipollesion ipollesion [X] (Inactive) added a comment -

          There appears to be a bug with the patch provided, please see: https://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=46&t=2177416

          Show
          ipollesion ipollesion [X] (Inactive) added a comment - There appears to be a bug with the patch provided, please see: https://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=46&t=2177416
          Hide
          bantu Andreas Fischer added a comment -

          https://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=46&t=2177416 does not mention this patch in any way.

          Show
          bantu Andreas Fischer added a comment - https://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=46&t=2177416 does not mention this patch in any way.
          Hide
          ipollesion ipollesion [X] (Inactive) added a comment -

          I'm pointing you there because I posted that, I am using your patched feed.php on my current board techimperial.com. Images will not load when using a third party feed grabber such as FeedBurner, the second comment suggests a fix for that.

          Show
          ipollesion ipollesion [X] (Inactive) added a comment - I'm pointing you there because I posted that, I am using your patched feed.php on my current board techimperial.com. Images will not load when using a third party feed grabber such as FeedBurner, the second comment suggests a fix for that.
          Hide
          dhruv.goel92 Dhruv Goel added a comment -

          @bantu: Do we want this for 3.0.13 or just 3.1?

          Show
          dhruv.goel92 Dhruv Goel added a comment - @bantu: Do we want this for 3.0.13 or just 3.1?
          Hide
          bantu Andreas Fischer added a comment -

          3.0.13 should be fine.

          Show
          bantu Andreas Fischer added a comment - 3.0.13 should be fine.
          Hide
          bantu Andreas Fischer added a comment -

          Removing 3.0.13-RC1 as fix version as https://github.com/phpbb/phpbb/pull/2341 reverted this.

          Show
          bantu Andreas Fischer added a comment - Removing 3.0.13-RC1 as fix version as https://github.com/phpbb/phpbb/pull/2341 reverted this.

            People

            • Assignee:
              dhruv.goel92 Dhruv Goel
              Reporter:
              ipollesion ipollesion [X] (Inactive)
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Development