Uploaded image for project: 'phpBB3'
  1. phpBB3
  2. PHPBB3-10029

No such thing as $_SERVER['HTTP_VERSION']

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Unverified Fix
    • Priority: Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 3.0.8
    • Fix Version/s: 3.0.9-RC1
    • Component/s: None
    • Labels:
      None

      Description

      Per irc, we should use $_SERVER['SERVER_PROTOCOL'] with or without a fallback to HTTP_VERSION.

      I cannot find where I got HTTP_VERSION from.

        Issue Links

          Activity

          Hide
          Oleg Oleg [X] (Inactive) added a comment -

          Not tested at all. All of my installs take the cgi code path.

          Show
          Oleg Oleg [X] (Inactive) added a comment - Not tested at all. All of my installs take the cgi code path.
          Hide
          bantu Andreas Fischer added a comment -

          Tested. Response changed from "HTTP/1.0" to "HTTP/1.1" after applying the patch.

          Show
          bantu Andreas Fischer added a comment - Tested. Response changed from "HTTP/1.0" to "HTTP/1.1" after applying the patch.
          Hide
          igorw Igor Wiedler [X] (Inactive) added a comment -

          Wasn't able to find anything on HTTP_VERSION, maybe get rid of it?

          Show
          igorw Igor Wiedler [X] (Inactive) added a comment - Wasn't able to find anything on HTTP_VERSION, maybe get rid of it?

            People

            • Assignee:
              Oleg Oleg [X] (Inactive)
              Reporter:
              Oleg Oleg [X] (Inactive)
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Development